Kyrkserien 2020 Deltävling3

KYRKSERIEN DELTÄVLING 3

Bärby 29 juli kl 17 30

22 km eller 9,25 km

Anmäl här på race.se


Rullskidor Klassisk teknik. Åks på rullskidor med motstånd 2 eller tyngre. Välj på 22,4 km eller 9,25 km. Vi kör denna tävling med individuell start!


Precis som vid tävlingen i Storvreta och Hammarskog vill vi att åkarna tar hänsyn till varandra pga Corona. Vi vill också att man direkt efter tävlingen så snabbt som möjligt beger sig hemåt. Kommer finnas dricka (kanske sportdryck) vid varvning  (11 km) och målgång.

Parkering sker vid Bärby Fotbollsplaner.

Start och mål nere vid den stora Fotbollsplanen


Startlista


OBS Vi vill att ALLA tar ansvar och följer våra rekommendationer med avstånd och att komma och lämna tävlingen så att så lite kontakt mellan deltagare sker som möjligt!


MER INFORMATION

Nummerlappar finns på bord. För er som åker 27,4 km så tar ni nummerlapp 1 = 501, 2 = 502 osv.
Observera att vi kör startdenna tävling med 1 minuts mellanrum. Tiden startar när ni rullar iväg. OBS Vid omkörning så skall åkare som blir omåkt genast lämna lucka på minst 2m. Det är absolut förbjudet att åka med i rygg på annan åkare! Respektera detta och tänk också på att vid start och mål lämna distans till andra åkare. Vi ser gärna också att ni efter genomfört lopp genast lämnar målområdet och beger er hemåt!